«Κοράκια», δικαστικοί επιμελητές και πάνοπλοι αστυνομικοί πετάνε από το σπίτι της στη Γλυφάδα οικογένεια με παιδί ΑμεΑ
Τα «κοράκια» των funds με πρωτεργάτες τους δικαστικούς επιμελητές και πάνοπλη την ελληνική αστυνομία πετάνε στο δρόμο λαϊκή οικογένεια
που μένει στην οδό Χίου 99 στη Γλυφάδα με παιδί ΑμεΑ και με σοβαρά προβλήματα υγείας τα άλλα μέλη.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, σαν να πρόκειται για κοινούς εγκληματίες έχουν περικυκλώσει την πολυκατοικία. Γείτονες και φορείς της γειτονιάς βρίσκονται από νωρίς έξω από το σπίτι απαιτώντας το αυτονόητο: «Να φύγουν τώρα τα κοράκια». Στο σημείο βρίσκεται και ο Αλέξης Στεφανίδης, δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Για τα νέα αυτά αίσχη παρέμβαση στον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έκανε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης.
Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται μέσα και έξω από το σπίτι εμποδίζοντας τους ανθρώπους που συμπαραστέκονται στην οικογένεια.
Κατόπιν εντολής του δικαστικού επιμελητή, ο οποίος έφτασε στο σημείο όπως καταγγέλλουν οι παρεβρισκόμενοι να σπρώχνει γυναίκα, εμποδίζουν ακόμη και τον δικηγόρο της οικογένειας να ανέβει στο σπίτι!










