ΟΧΙ στα έργα αντλησιοταμίευσης στα Καμβούνια από το περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας. Καθοριστική η αγωνιστική στάση των κατοίκων της περιοχής για το αποτέλεσμα !
Καμβούνια - Περιφερειακό συμβούλιο - Αντλησιοταμίευση.
ΟΧΙ είπε τελικά το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στα έργα αντλησιοταμίευσης στα Καμβούνια, σήμερα Πέμπτη 18/12/2025 μετά τη χθεσινή διακοπή της θυελλώδους συνεδρίασης.
Αναγκασμένη η παράταξη του Γιώργου Αμανατίδη και κάτω από τη λαϊκή αντίδραση, άφησε στην άκρη τις μεθοδεύσεις, ψηφίζοντας και αυτή αρνητικά στη συγκεκριμένη επένδυση.
Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πόσο καθοριστική ήταν η αγωνιστική στάση των κατοίκων της περιοχής για το αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική νίκη για το μέλλον των Καμβουνίων, απέναντι στα "πράσινα αρπακτικά" που έχουν βάλει στόχο τα βουνά και τα νερά του τόπου !
(Για το www.kozani.tv Τσαρτσιανίδης Παναγιώτης)
Δείτε το video από τη συνεδρίαση της Πέμπτης 18/12/2025 με τη διαδικασία της ψηφοφορίας.
Δείτε εδώ το video από τη θυελλώδη συζήτηση του θέματος την Τετάρτη 17/12/2025












