Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης: "Η σχολική μονάδα του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Κοζάνης είναι χωρίς θέρμανση από τα τέλη Φλεβάρη"
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Συλλόγου Γονέων του ΕΕΕΚ Κοζάνης εκφράζουμε από κοινού την αγανάκτησή μας για την κατάσταση που επικρατεί στη σχολική μονάδα.
Το σχολείο είναι χωρίς θέρμανση από τα τέλη Φλεβάρη, με αποτέλεσμα παιδιά και εκπαιδευτικοί να παγώνουν κατά την διάρκεια του μαθήματος.
Αξίζει λοιπόν, να αποδεικνύουμε στην πράξη την κοινωνική μας ευαισθησία απέναντι στην αναπηρία και όχι να θυμόμαστε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες μόνο τις παγκόσμιες ημέρες. Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σχολείο αντιμετωπίζει προβλήματα. Σε πρότερο χρόνο έχουν αντιμετωπιστεί πλείστα, όπως η έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού και σημαντικά κτηριακά ζητήματα.
Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης και ο Σύλλογος Γονέων ΕΕΕΚ Κοζάνης απαιτούν την ταχύτερη διευθέτηση των προβλημάτων από τον Δήμο Κοζάνης και τη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Κοζάνης και τη στήριξη του σχολείου με κάθε τρόπο
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης















