Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Αχλάδας: Σήμερα οι κάτοικοι της Αχλάδας συλληφθήκαμε έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος μας από την ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ ΑΕ. - Θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια, με αλήθεια και με δύναμη μέχρι το τέλος !
"Το σκάνδαλο με την Αχλάδα, να το μάθει όλη η Ελλάδα!"
Σήμερα οι κάτοικοι της Αχλάδας συλληφθήκαμε έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος μας από την ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ ΑΕ.
Μια μήνυση επειδή τολμάμε να μιλάμε, να καταγγέλλουμε και να υπερασπιζόμαστε όσα συμβαίνουν στον τόπο μας, στη γη μας, στα σπίτια μας, στην καθημερινότητά μας, στην ποιότητα ζωής μας, στο περιβάλλον μας, στην υγεία των οικογενειών μας, των γονιών μας, των παιδιών μας και στο μέλλον των επόμενων γενιών.
Σήμερα προσπάθησαν να μας φοβίσουν και να μας κάνουν να σιωπήσουμε. Όμως πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο.
Μετά τη σημερινή ημέρα γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι.
Ο αγώνας μας δεν σταματά.
Θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια, με αλήθεια και με δύναμη μέχρι το τέλος, για την Αχλάδα, για τον τόπο μας και για το δικαίωμά μας να ζούμε με ασφάλεια, αξιοπρέπεια και σεβασμό στον ίδιο μας τον τόπο.
11/05/2026













